Allmänt

Välkommen till min blogg!

Här får du all information om vad två ohängda backpackers hittar på i världens minsta världsdel och världens största ö: Australien.

Den är till för dig som vill veta vad en flygbiljett enkel resa Göteborg - Sydney kostar, vad man egentligen äter i Australien, om kängurur är elaka, hur man skaffar en bra reseförsäkring, var man ska åka om man vill se vilda krokodiler eller kanske om man bara vill veta vad jag, Angelika, och Micael håller på med där på andra sidan jordklotet. Oavsett vad, så är du välkommen hit.

torsdag 16 februari 2012

Hejda Brisbane, Hej Melbourne!!!

"Melbourne, The capital of Victoria"

Da var det dax att borja rora pa sig igen! Ska bli jatteskont att flytta fran Brisbane och borja se lite andra stallen igen! Brisbane har varit en jattebra stad att bo i, men nu efter nastan 4 manader ( OMG har vi varit i Brisbane i 4 manader) sa ar vi ratt trotta pa staden och ska bli skont att komma ifran hettan och komma ner till "kalla" Melbourne.

Men innan vi aker ditt ska vi se hur Byron bay ser ut! Vi aker ditt i morgon och stannar till pa mandag for att sen ta ett flyg ner till Melbourne! Ska bli harligt att ha lite semester nu efter allt jobb och fa bada i havet igen! Hoppas vi inte blir uppatna av hajar! Skulle vara lite trakigt... Jag kan forsta om ni dar hemma inte vet hur Byron ser ut sa har kommer nagra bilder. 

   
Vet inte vad ni tycker men jag tycker det ser ganska harligt ut! Hajen kanske inte ar sa trevlig men ni behover inte oroa er! Vi ska inte klappa dom jattemycket! Bara lite for att se hur vassa tander de har!

Som sagt sa blir det sen ner till Melbourne dar vi stannar i ca 2 manader! Vadret nere i Melbourne ar ganska omvaxlande. Detta beror pa hur vinden ligger. Om vinden kommer fran norr via oknen sa kan det bli riktigt varmt. Men om det istallet ar vindar fran soder (Sydpolen) kan det vara riktigt kallt och vadret kan darfor andras otroligt fort fran varmt till kallt! Nagot som ska bli kul att uppleva!

Sahar ser vaderleksrapporten ut de narmaste dagarna.

Tuesday 21 February


Min 16
Max 23
Shower or two clearing later.

Wednesday 22 February


Min 15
Max 26
Partly cloudy.

Thursday 23 February

Min 16
Max 30
Mostly sunny.
 
Och for att ni ska fa en liten uppfattning hur Melbourne ser ut kommer har aven nagra bilder!
 
 
Det var allt for idag!
Hoppas ni har det bra dar hemma sa hors vi snart igen! 
 
Manga Kramar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar